Selasa, 16 Februari 2010

sahabat lelaki

6P istimewa sahabat lelaki

Pemaaf
Sekiranya kamu menyinggung perasaanya ataupun melakukan sesuatu yg buat dia marah dia tetap mudah utk memaafkan kamu.Berbeza gan sahabat perempuan yg agak sedikit emosi dan kalau merajuk mesti berhari-hari.

Penyayang
Sahabat lelaki deikurniakan sifat yg sngat penyayang.Bila kamu ada masalah biar bagaimana susah dan sibuk sekalipun dia pasti akan mengutamakan kamu kerana bagi lelaki sahabat lebih penting dari segala-galanya.

Pendengar yg baik
Apabila kamu berkongsi masalah,sahabat lelaki adalah seorang pendengar yg baik berbanding dan sahabat permpuan.selain memberikan perhatian sepenuhnya dan cerita-cerita kamu lelaki juga tidak akan menyampuk atau memberikan sebarang komen sebelum kamu menghabiskan cerita kamu
.

Pelawak
Sebagai sahabat kamu bertuah kerana dia akan sentiasa menceriakan hidup kamu dn lawak jenakanya.Dia tidak kisah sekalipun terpaksa menjadi pelawak tidak bergaji demi melihat sahabatnya tertawa.

Penyimpan rahsia
Jgn bimbang utk berkongsi rahsia dgnnya kerana sahabat llki sememangnya seorang penyimpan rahsia yg baik
.

Pemurah
Dia sering membayar makanan dan minuman setiap kali kamu betdua keluar makan bersama.Lelakikan ego jadi malulah kalau biarkan kamu yg membayar
.

Untungnya punya sahabat lelaki……

Tiada ulasan:

Catat Ulasan